Červenec 2009

Colin Firth - TV(1.8.2009)

31. července 2009 v 17:59 | Terka |  V televizi...
NOVA, sobota - 1.8. - 14:15

ACH, TY ŽENY!

Komedie VB/USA (2003). Když malíř Colin Ware zjistí, že si jeho životní láska a snoubenka bere jiného muže, uteče do malé vesničky v Nové Anglii. Hodlá se věnovat jen umění a zapomenout. Brzy ale pozná Mandy, do které se zamiluje. Jenže se nečekaně objeví bývalá snoubenka a dožaduje se jeho lásky. (87 min)
Režie: M. Herman
Hrají: C. Firth, H. Graham, M. Driver



Rachel McDowall - New York

29. července 2009 v 19:39 | Terka a Ginger |  New York - Premiere
© copyright mammamiafilm.blog.cz

Meryl Streep - rozhovor

28. července 2009 v 20:49 | Terka a Ginger

Diplom pro Terku

27. července 2009 v 19:00 | Terka a Ginger |  Diplomy

Diplom od Terky

27. července 2009 v 16:09 | Terka a Ginger

Elaine - ABBA

25. července 2009 v 19:30 | Terka a Ginger |  ABBA

Pierce Brosnan - TV(25.7.2009)

24. července 2009 v 17:30 | Terka a Ginger |  V televizi...
PRIMA, sobota - 25.7. - 20:00

Když se setmí

Krimikomedie USA (2004). Zdá se, že se špičkoví zloději Max a Lola konečně chtějí usadit. Pro svůj lupičský důchod si vybrali nádherný ostrůvek v Karibiku. Jenomže jejich poklidný život v ráji naruší nejen návštěva agenta FBI Lloyda, ale i fakt, že na ostrov právě připlouvá výletní loď, která má na palubě diamant v hodnotě 70 milionů dolarů. (94 min)
Režie: B. Ratner
Hrají: P. Brosnan, S. Hayek, W. Harrelson
Agenti FBI hlídají muže, který se dívá na basketbalový zápas. Jiní agenti mají mezitím za úkol dohlédnout na přepravu kufříku s vzácným diamantem. Když auto zastaví na semaforu, pobuda jim přijde umýt přední okno. Je neodbytný, proto ho nechají to udělat. On si ale šikovně stáhne elektronický kód, který má jejich auto právě na předním skle, a prostřednictvím telefonu ho pak odešle. Na basketbalovém zápase jeden z fanoušků ztropí skandál a všichni, včetně agentů, ho se zájmem pozorují. Toho využije muž, kterého předtím sledovali, a zmizí. Agent Stan Lloyd, který má na starosti kufřík, se vyděsí, protože muže velmi dobře zná. Je to Max Burde tt, známý a téměř nepolapitelný zloděj. Když agenti dojedou na místo určení, agent Lloyd, který zůstal v autě sám, z něj nemůže vystoupit, protože nejdou odemknout dveře. Vůz se najednou sám nastartuje a začne se rozjíždět. Max Burdett ho řídí dálkovým ovládáním a auto navede do garáže. Pod maskou pobudy se skrývala Maxova milenka a pomocnice Lola. Spolu napojí na ventilaci vozu plyn, kterým chtějí agenta Lloyda omámit. Ten ale těsně předtím, než je omráčen, vystřelí do ventilace a zasáhne Maxe. Lola diamant ukradne a milenci pak uprchnou do Karibiku...Jednoho dne se ale v jejich domě na Paradise Islandu objeví Stan Lloyd. Dobře ví, že u pobřeží kotví loď, která má na palubě vzácný diamant, který Maxovi chybí do sbírky. Max ale tvrdí, že krást už přestal a živí se poctivě. Může mu to ale agent Lloyd věřit?

© copyright mammamiafilm.blog.cz


Diplom od terýsek za poznávačku

23. července 2009 v 19:10 | Terka a Ginger |  Diplomy

Avatary 10

22. července 2009 v 14:49 | Terka |  Avatary
Doufám, že se Vám budou líbit. Tentokrát jsem vyrobila avatary s Piercem.

© copyright mammamiafilm.blog.cz

Judy Craymer - New York

21. července 2009 v 16:39 | Terka a Ginger |  New York - Premiere
Producentka filmu Mamma Mia!


© copyright mammamiafilm.blog.cz

34. Tapeta - Amanda Seyfried, Meryl Streep

20. července 2009 v 17:19 | Terka |  Tapety na plochu

© copyright mammamiafilm.blog.cz

Zápis SB

19. července 2009 v 14:39 | Terka a Ginger |  Blog...
Většina SB nám na blog vůbec nechodí, tak zkusíme dát zápis SB a uvidíme. Tak, prosíme, všechny, co by chtěly být dále našemi SB, ať se podepíší a prosím všechny SB, co se podepíší, ať nepíšou komentáře typu obíhám SB (a jíné podobné komentáře, které píšete všem svým SB)... pokud budete psát komentáře, tak prosím týkající se článku, ale většina SB píše normální komentáře, takže jim všem děkujeme.


Rita Wilson - New York

17. července 2009 v 20:39 | Terka a Ginger |  New York - Premiere
Kdyby někdo náhodou nevědel, kdo to je, tak je to manželka Toma Hankse. :-)


© copyright mammamiafilm.blog.cz

Pierce na natáčení Remember Me

16. července 2009 v 18:39 | Ginger |  Remember me - Other
Ve videu můžete ještě vidět Roberta Pattinsona a Emilie de Ravin.


Meryl Streep - filmografie

16. července 2009 v 18:10 | Terka a Ginger
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
1999
1998
1996
1995
1994
1993
1992
1991
1990
1989
1988
1987
1986
1985
1984
1983
1982
1981
1979
1978
1977

Fotky 10

15. července 2009 v 18:39 | Terka a Ginger |  Galerie

© copyright mammamiafilm.blog.cz